Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Secrets of Beauty

Hydrogen Facial Master

Resultaten

De Hydrogen Facial Master beschikt over veilige en effectieve technologieën. Na één behandeling zie je direct verbluffende resultaten:

• Diepe reiniging van de huid

• Verwijdering van de mee-eters en dode huidcellen

• Verbetering van de PH-waarde van de huid

• Verkleining van de poriën

• Hydrateert de huid

• Verbetert de elasticiteit van de huid

• Vermindering van de fijne lijntjes

• Stimuleering van de bloedcirculatie

1. Hydro Dermabrasie combineert een diepgaande reiniging en voeding van de huid dankzij solutions. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestandsdelen diep in de huid gebracht. Door de combinatie van het water en de zuigkracht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt, er geen contra-indicaties voor deze functie. 

Wat is het verschil tussen Mineraal en Hydrogen water?

Mineraalwater kan afkomstig zijn van dezelfde bron als gezuiverd en gedestilleerd water. Dit type water wordt echter zo genoemd omdat het een bepaalde hoeveelheid mineraal elementen moet bevatten, waaronder magnesium en calcium.

De Hydrogen Facial Master maakt gebruik van een technologie waarbij mineraal water wordt omgezet naar Hydrogen water. Hydrogen Water is water waaraan waterstofgas is toegevoegd. Waterstof is een molecuul dat ontstekingsremmend werkt als antioxidant. Waterstof dringt snel door alle lagen van de huid en door ontstekingen uit te schakelen, kan de huid veel sneller hydrateren dan met alleen hydratatie. Het helpt het verouderingsproces te vertragen en heeft een verhelderend effect op de huid.


2. Skin Scrubber is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Het behandeld verstopte en ingegroeide haarzaakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep.


3. Ultrasound zorgt voor hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit.


4. Radio Frequent Bipolar lifting is gebaseerd op het effect van Diatermy (opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom). De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten. Als gevolg daarvan wordt de aanmaak van inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk bevorderd. Tevens wordt de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De bestaande huidvezels trekken samen en krijgen hun tonus terug zodat het resultaat - facelift - direct na de behandeling zichtbaar is!


5. Koude Hamer verzacht de huid en sluit de poriën terwijl vocht in de huid stabiliseert. Het vermindert de ontstekingen en irritaties van de huid. De koude hamer wordt aan het einde van een intensieve gezichtsbehandeling ingezet om de huid te kalmeren.


6. Water Oxygen spray is uitermate geschikt voor de gevoelige huid of de vochtarme huid. Het apparaat heeft een verkoelend, verfrissend, kalmerend en een verwekend effect op de huid. Dit komt mede doordat er niet alleen lotions maar ook serums in het reservoir gebruikt kunnen worden. De lotion of serum die in het reservoir zit, komt in een verneveling op de huid terecht. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen, zuurstofrijke substantie wordt overgebracht op de huid en de celhuid wordt gestimuleerd en gevoed.


BEHANDELINGEN:

Bij de Hydrogen Facial behandeling wordt gekeken naar waar de huid behoefte aan heeft en worden de juiste producten ingezet in combinatie met het apparaat. 


Hydrogen Facial Basic

Inclusief verwijderen onzuiverheden, epileren en bovenlip harsen
Ca. 90 minuten           € 62,50


Hydrogen Facial Relax

Zoals Basic mét gezichtsmassage

Ca. 110 minuten           € 71,00