Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Secrets of Beauty

Nieuw!!

Bij Secrets of Beauty zit ik niet stil en ben ik op de achtergrond altijd bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Dit doe ik door onder andere cursussen en trainingen te blijven volgen. Hier kunt u zien wat er de afgelopen tijd gedaan is.


Januari 2021

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling in de salon. Enorm blij met het resultaat en ik kan echt niet wachten tot ik weer aan het werk mag en deze mooie ruimte met mijn klanten mag delen!

Nieuw per 01-01-2020

Improve Skincare gezichtsbehandelingen en producten

(Voor behandelingen en prijzen zie kopje prijslijst)

Omdat ik al 10 jaar met hetzelfde merk werk, vond ik het tijd om de klanten ook eens iets anders aan te bieden. Waarom heb ik gekozen voor Improve Skincare?

  • Het is een relatief goedkoop merk, maar wel van een zeer hoge kwaliteit.
  • Door de brede opzet van Improve Skincare, worden hoge prestaties geleverd voor de meest uiteenlopende huidproblemen.
  • Intensieve samenwerking tussen beautyprofessionals en het laboratorium, maakt dat het product is opgezet naar de wensen van de markt. Doordat er geen tussenpartij tussen Improve Skincare en de beautyprofessionals zit, is Improve Skincare direct op deze wensen in te spelen.
  • Improve Skincare houdt de schijn niet op, er wordt niet gekozen voor een extreem luxe verpakking die toch niets voor de huid doet.
  • Doordat Improve Skincare direct uit het laboratorium aan schoonheidsspecialistes wordt verkocht, worden verbeterde formules toegepast, wanneer deze beschikbaar zijn. Hierdoor is Improve Skincare een zeer innovatief merk.
  • In Nederland is ieder cosmeticamerk gebonden aan regels qua maximale werkstofpercentages. Improve Skincare heeft gekozen voor de hoogst toegestane percentages actieve ingrediënten.
  • In Nederland is geen enkel merk volledig natuurlijk. Waar de keuze mogelijk is voor een natuurlijk alternatief in plaats van een chemische toevoeging, kiest Improve Skincare altijd voor het natuurlijke alternatief.
  • Improve Skincare is dierproefvrij.

Improve Power Facial                                                            € 49,50 *

Reiniging, Huidanalyse m.b.v. woodlight, Dieptereiniging

Elements: Epileren wenkbrauwen, Harsen bovenlip en verwijderen onzuiverheden

Massage van gelaat, hals en decolleté, Serenity Booster Treatment (maskermoment)

Tonificeren van de huid, Oog- en lipverzorging, Dag- of Avondverzorging

Improve Tranquility Facial                                                 € 57,50 * / **

Als Power Facial + aanvullend:

Treatments® Geurbeleving, Tranquility Signature Treatment (moment van rust), Dieptereiniging met stoomapparaat, Treatments® hand crème tijdens masker, Serum


Improve Relax Facial                                                             € 65,00 * / **

Als Tranquility Facial + aanvullend:

Improve Indulging Hoofdhuidmassage, Treatments® handbehandeling met handmassage en hand crème tijdens masker, Finishing Touch


* Indien u 1 van de Improve Facials voor de eerste keer boekt, ontvangt u

extra in deze behandeling:

Intake, productadvies en als cadeau een reiniging + lotion voor thuisgebruik.

** Indien u de Tranquility of Relax Facial voor de tweede keer boekt, ontvangt u een dag- of nachtverzorgingsproduct geheel gratis


Nieuw per december 2019

Treatments®

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Treatments om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments, die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments een beetje vergeten. TREATMENTS® streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn we gestart met een aantal van deze Treatments weer nieuw leven in te blazen, zodat iedereen van zijn favoriete Treatment kan genieten gewoon lekker thuis in uw eigen badkamer! Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS®.


De producten van TREATMENTS® zijn vanaf heden te koop of te bestellen bij Secrets of Beauty. Zie het kopje TREATMENTS® voor meer informatie en prijzen van de producten.

0